logo

Project Kunstfoto’s

Ik ben bezig met het opbouwen van een portfolio met kunstfoto’s daarvoor zoek ik modellen die het niet erg vinden om een totaal verknipte foto van zichzelf over te houden. Uiteraard krijg je die foto ook toegestuurd.

Ik betaal niet voor je tijd en moeite hiervoor krijg je de digitale bestanden van de foto’s die ik maak het is dus “foto’s voor tijd”

Vind je dit leuk en woon je binnen een straal van circa 10 kilometer van Geldermalsen neem dan contact op via de het contact formulier ik maak dan een afspraak om bij je thuis de zaken die ik wil door te nemen. Ik breng dan voorbeeld foto’s of schetsen mee zodat je weet wat er van je veerwacht wordt. Uiteraard maak ik ook “normale” foto’s van je die je kun gebruiken voor je eigen portfolio of facebook.

Tijdens het fotograferen mag je altijd iemand meenemen, ben je minderjarig dan moet je zelfs een ouder iemand meenemen.

Reageren niet onder de zestien jaar dan ben je echt nog te jong en dat is op de foto’s te zien. Dat is niet wat ik zoek.

De foto’s worden uiteindelijk gebruikt op een fotoclub en tijdens exposities zoals de jaarlijks kunstroute van WaardArt in Geldermalsen en Neerijnen

Project Data

  • Client
    Wim van Ooijen
  • Date
    Start januari 2016
  • Job Status
    Nog open